Gratinerade kycklingtortillas

Posted: August 24, 2013 in Uncategorized

Image

 

Ingredienser

1 kg kycklingfiléer
2 msk tomatpuré
3 msk sweet chilisås
1 msk malen mild paprikapulver
Örtkrydda
Salt 
Peppar

6 mjuka tortillabörd
½ gul/orange paprika, hackad
100 g minimorötter, fint slantade

200 g tomatsalsa
3 dl grädde

8 körsbärstomater
Lagrad ost eller riven ost

 

Gör så här

 

Lägg tinade kycklingfiléer på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Krydda dom med tomatpuré, sweet chilisås, paprikapulver, örtkrydda och salt o peppar. Vänd runt och stek i ugn på 175 grader ca 30 min. Vänd på filéerna ett par gånger och pensla med skyn.

Ta ut dom och finfördela köttet på en tallrik. Fyll tortillabröd med kycklingkött, paprika och morötter. Rulla ihop och lägg i en ugnsfast form. Blanda grädde med tomatsalsa och häll över. Toppa med halverade körsbärstomater och en god, lagrad ost. 
Gratinera ca 20 min i 200 grade

Image

Leave a comment